ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τη σχεδίαση, τη μεταφορά αλλά και τη τοποθέτηση των προϊόντων μας.

Σχεδίαση
Το ειδικά εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη σχεδίαση του μπάνιου ή των υπόλοιπων χώρων του σπιτιού σας λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας. Με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας μπορείτε να έχετε ξεκάθαρη άποψη του χώρου σας βάσει των επιλογών που έχετε κάνει, συνδυάζοντας  το προσωπικό σας γούστο με τη πολύχρονη εμπειρία που έχουμε πάνω στον κλάδο.

Μεταφορά
Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει εξολοκλήρου την ασφαλή και άμεση μεταφορά των προϊόντων σας αφού διαθέτουμε  ιδιόκτητα μέσα. Μειώνουμε έτσι στο ελάχιστο τις πιθανότητες λάθος παράδοσης. Αυτή η υπηρεσία δεν χρεώνεται στους πελάτες μας. Διαθέτουμε ακόμα και ανυψωτικό γερανό για όσους μένουν σε όροφο.

Τοποθέτηση
Η σωστή τοποθέτηση των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας. Η πείρα τόσων ετών έχει αποδείξει ότι μόνο έτσι εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή απόδοση χωρίς να προκύπτουν ζημιές, προβλήματα και κακοτεχνίες στο μέλλον. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο για αυτό το λόγο, εμείς μπορούμε να σας βρούμε τη πιο οικονομική και καλή λύση.